Kunt u deze nieuwsbrief e-mail niet goed lezen? Klik hier om de nieuwsbrief in uw browser te bekijken.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in ons bestand bent ingeschreven. Klik hier om uit te schrijven.

 
       
 

 

 

 


Maasgalmkapel vzw

Nieuwsbrief
 nr.47

  April 2024

Inschrijven Nieuwsbrief
Klik  hier
In deze editie:


Festival 2024


 


 


Terug naar boven

 

 

 

 

Nieuwsbrief Maasgalmkapel vzw.
Klik hier
om uit
 te schrijven.

 

 

 

 

39ste Blaaskapellenfestival Kessenich

Beste,


Dit jaar hebben we opnieuw een indrukwekkend programma weten samen te stellen met blaaskapellen uit BelgiŽ, Nederlands, Duitsland en een bijzondere gastkapel uit TsjechiŽ.

 

Op zaterdag 27 april 2024 staat de Tsjechische topkapel "Gloria" voor de dertiende keer op ons programma. Gloria, "Europameister der Blasmusik" in de profklasse, heeft keer op keer laten zien waarom ze deze titel verdienen. Hun optredens waren telkens een groot succes, met een enthousiast publiek dat genoot van hun spontane show en prachtige zang en dit op een buitengewoon hoog muzikaal niveau.


Op zondag 28 april 2024 begint om 11:30 uur het bekende FrŁh- und Spštschoppen , met medewerking van blaaskapellen uit BelgiŽ, Nederlands en Duitsland. Deze dag staat bekend als een gezellige zondag, waarbij je kunt genieten van een goed glas wijn ,een verfrissend streekbiertje of een smakelijke warme maaltijd, terwijl de feesthal gevuld is met verschillend muziekstijlen.

En het beste van alles: de toegang tot deze fantastische zondag is helemaal gratis.


Ons festival is een van de grootste en meest bekende in de regio, waar gezelligheid en kwaliteit hand in hand gaan. Elk jaar mogen we zo'n 1200 bezoekers verwelkomen, en de positieve reacties van ons publiek spreken boekdelen: dit festival mag je niet missen!
Om de sfeer nog gezelliger te maken, hebben we de sporthal aan de Meierstraat omgetoverd tot een ware concertzaal, compleet met een groot podium en een decor dat een hele muur beslaat. Vooral het metersbrede schilderij "Kessenich in de bergen" is iets waar we trots op zijn.

Op onze flyer vind je het volledige programma van deze spetterende muziekdagen.

Geef het door aan familie en vrienden, want het zou zonde zijn als ze dit moeten missen.
We hopen je te mogen verwelkomen op dit prachtige evenement!l
 

 


Met muzikale groeten,

De Maasgalmkapel